Tankar funderingar å allt annat

Så här i snart slutet av graviditeten så har jag börjat tänka en hel del.
Fast det är väl på saker jag egentligen tänk på innan ett bra tag men som jag mer eller mindre blundat för.
Eller bara inte orkat brytt mig om. Under alla dessa tankar har jag insett hur många människor jag vill rensa bort från mitt liv av olika anledningar. Folk som inte egentligen bryr sig eller som drar onödig energi. Eller har väldigt konstiga värderingar i livet. Som jag har insätt att jag inte vill ha i mitt liv. Jag kommer göra allt för min sons skull för att han kommer få det så bra miljö som möjligt och då kommer jag inte vilja ha idioter runt mig. Inte heller folk som visat sin sida av att inte vilja bry sig om honom. För känner någonstans att bryr man sig inte om honom nu så bryr man inte sig sen heller. Och han kommer vara en stor del av mitt liv.
Eller människor som ska föreställa sig vara ens närmaste som aldrig ens frågat hur allt går, om jag mår bra eller om han mår bra. Hur det gick på kub eller rul. Det är konstigt i mina ögon och ingen jag vill ha i mitt liv.
 
 Nu kommer jag börja hänga på bloggen igen. För nu jobbar jag inte längre utan har semester sen går jag in på havandeskapsersättning. Så kommer ha massa tid och energi att lägga här , hoppas jag iaf. 
 Tiden springer iväg


Dagarna går och idag är jag redan nere på tvåsiffrigt. Hur sjukt är inte det, tyckte det var igår som jag fick reda på att jag var gravid.Tiden går så fruktansvärt fort. Men har en känsla av att snart kommer det sakta ner. Och tiden kommer gå super söligt. Sitter ofta nu för tiden och kollar på inspiration för barnrummet, som vi snart ska börja med. Finns så sjukt mycket fint. Men det kommer iaf att bli en grön grå färg på väggarna. Sedan massa mysig inredning. 
Berätta gärna om ni har några tips på ställen där man kan hitta inredning till barnrum. 

Dom två rummen på bilden hitta jag HÄR , HÄR.