Trotts allt runt mig är jag lycklig.


Folk lever life, drar spontanare utomlands i flera veckor. Och här sitter jag och måste rabbla alfabetet från början för att veta vilken bokstav som kommer efter k. Nog för  att jag har dyslexi och dyskalkyli så känner jag mig mer eller mindre hjärndöd. Har väl alltid varit lite bakom flötet men sedan jag blev gravid känner jag mig ännu värre. Inte kolla på någonting känns det som.  Men vad gör det om hundra år.

Fotografen hittar du HÄR
 

.


Min hund äter med hela ansiktet. Och inte alls värst duktig på att slicka bort det. 
Haft lugna dagar nu, men nästa vecka ska bli en extremt intressant vecka. Mycket som är i rullning. 
Och snart smäller bomben.

Korkade kommentarer

 

Har märkt när mina mage börjat växa, att det tydligen är fritt fram för främmande människor att ta på min mage?
Utan att ens fråga mig först om det är okej. Folk man inte ens känner som typ Agda 85 på ica i kassa kön. Man bah jaha okej ta på du ?! Eller vänta VA! .. Sen ställer dom frågan vad blir det för något en pojke eller flicka och man svarar vänligt att det blir en pojke troligtvis. Och man får till svar jaha va roligt, men när jag väntade barn kollade man inte könet var mer en överraskning.. JAHA! kul för dig då varför frågar du mig ens frågan då!?
 
Eller så får man konstiga frågor som har du pappa till ditt barn ens?.. Asså Neeej, jag snodde sperma från sjukhuset så jag vet inte vem pappan är?! Eller vadå.. "Det är ju absolut inte min sambo som är pappan"
Oj vad din mage växer. Nehe det menar du inte att den växer?! Vad konstigt att den gör det..
Sen när man svarar nå dum tillbaka på en dum fråga så skrattar personen alltid lite generat.. hehe, eller det kanske är två? Wow, du är verkligen den första som säger den meningen till mig.. (Trumvirvel)

 Jag då mot nu

 
Alla människor har oftast förutfattade meningar om saker och ting.
Alla drar förhastade slutsatser och tror en hel del , som inte ens stämmer överhuvudtaget.
Finns väldigt mycket avundsjuka och svartsjuka. Folk har väldigt svårt för att vara glada för andra.
 
Idag ska man helst se ut som alla andra, klä sig på ett visst sätt osv..
Finns många normer man ska leva efter.
Jag själv som tonåring hatade mig själv, hur jag såg ut, hur min kropp var. Att jag inte passa in helt enkelt.
Varken med hur jag såg ut eller vad mina intressen var mot alla andra.
Jag började klä mig i väldigt stora kläder för att bölja min kropp. Men samtidigt hittade jag mig själv. Jag blev bekväm att ha den där stora tröjan som var som ett tält. Eller att ha byxor som var baggy så man inte såg min röv. Hittade min egen stil helt enkelt.
Jag var väldigt liten i kroppen men hade en stor rumpa, och jag hade ju sätt hur alla killar tafsade på tjejer som fått stora bröst. Jag ville inte visa att jag faktiskt hade en "stor" rumpa så klädde mig stort för att få vara i fred.
Sjuk eller hur?! Är det verkligen så i skolor, jaa tyvärr. Tar man upp problemet med en "vuxen" så får man bara höra men han gillar ju dig.. eller någon annan dålig ursäkt till att dom inte tar det på allvar.
Kanske är det bättre idag i skolorna men det tvivlar jag på.
 
Jag fick ofta höra kommentarer som fan va smal du är, av tjejer och oj så snygg kropp trodde jag inte du hade, av killar. När man visade sig i bikini på somrarna. Fick oftast höra att jag borde byta stil så jag skulle bli "snygg".
Eller att om jag skulle göra si eller så , så skulle jag se bättre ut osv..

Jag har fått höra när jag blivit äldre att vissa såg upp för mig för att jag var mig själv. Stod upp å ändrade mig inte som person utan att jag vågade sticka ut. Idag får jag mest komplimanger om min klädstil.
Idag har jag ett bättre självförtroende det är fortfarande inte på topp men det är på väg.
Jag började att fota mig själv eller vara med som "modell" för olika ställen. Och genom det växte mitt självförtroende jag tycker själv inte längre att jag har en konstig kropp eller är så ful.

 Fotografen hittar ni HÄR

Jag började "modella" för att vinna över mina egna tankar och kropp.
 
Jag började vara med på bilder för att förbättra mitt självförtroende.
Nu tänker säkert många.. JO VISST!! Hon vill ju bara ha uppmärksamhet, hon vill ju bara synas.
 
Men så var det inte utan jag gjorde det för mig själv
Att få se en bra bild på en själv som fångar upp detaljer som gör just mig unik och snygg.
Fick mig att se det andra ser när dom säger att dom tycker jag ser bra ut. Det fick mig att se allt på ett annat sätt en innan.
 
Har fortfarande inte världens bästa självförtroende men jag är på väg åt rätt håll.
Och jag kommer inte sluta att vara med på bilder utan ska utveckla det mer. För det är något jag tycker är himla roligt. Och så länge jag tycker det är en kul grej så kommer jag fortsätta. Jag har fått många förfrågningar om lika "modellande" men alltid tackat nej, för att jag är för feg och inte har världens bästa självkänsla.
Men ska försöka ändra på det framöver.
 
Vet att det sticker i mångas ögon och att jag "viker" ut mig. Men till er så har jag bara 2 worlds and 1 finger. 
 
Fotografen hittar ni HÄR

.


Äntligen kom den där vintern folk har klagat efter. Bara det att man själv snöar bort.
Fast folk klagar oavsett, nu är det för mycket snö, annars är det tok för lite. För då ska man minsann veta hur det såg ut på vintrarna för 35 år sedan för då var det tydligen vargavinter varje år. Det ska med klagas på att det blir halt. Det sandas för lite eller för mycket, för man kan ju inte dra barnen i pulka om man sandar hela trottoaren. Dom som plogar gör inget bra jobb, dom ska vara exakt på samma ställe samtidigt kl 4 innan alla börja jobba, men helst senare för vissa försöker fortfarande sova men ska ändå vara plogat för dom som ska jobba. Får inte heller lämna snö kvar och absolut inte upp till någons uppfart. Sen sj som alltid helt plötsligt bara oj kom det snö, nu i januari märkligt?!
 
Med allt detta med glimten i ögat så är inte min hund nöjd heller. Han älskar egentligen snön, men han tycker också det blivit lite för mycket då han inte riktigt syns längre där det inte är plogat.
Så på gården hemma kan han inte längre hoppa runt utan han försvinner i all pudersnö och blir alldeles förvånad över att det helt plötsligt är så mycket snö.
 
Själv tycker jag om snön, så länge den går ligga kvar.
Bjuder på två mobilbilder från promenaden imorse. Snöa inte bort nu folket och gnäll inte förlite på snön !