Hörsel

När min son föddes så blev han inte godkänd på hörselprovet. inte något öra gav godkänt resultat. Det är väldigt vanligt då alla gångar i ett nyfött barn är väldigt smått. Det kan fortfarande finnas foster fett som ligger i vägen
Så vi blev kallade till ett nytt test. Det testet fungerade inte heller, så en månad senare åkte vi dit igen för att göra en större koll. Där dom kopplar upp honom så dom ser att ljudet når upp till hjärnan. Och det gjorde det så på det testet blev han äntligen godkänd med normal hörsel på båda öronen. Men han ska få åka tillbaka vid ett halvår eller tre år. Beror på vad läkaren tycker då han är ett riskbarn då det finns i släkten att man har dålig hörsel från födseln.

 

Barnrummet


Inreda barnrum! 
Nu när barnrummet är klart är det dags för oss att införskaffa lite inredning. 
Men så satans svårt finns så mycket fint och jag vill ha allt. 
någon som har tips på bra sidor med massa fint får gärna tipsa om dom. 

Allt har gått så himla fort.

Snart är min lilla knodd 7 veckor. Tiden bara springer iväg. Känns som det var igår jag var höggravid å jävlig.
För i slutet var det inte kul, man var så himla stor och allt var så himla jobbigt. Kunde knappt klä på mig. Och ingenting passade. Man hade sämst sömn så man kände sig som ett vandrande lik. Och man fick konstant frågan är du trött, du ser bra sliten ut. Nu får man istället höra du ser oförskämt pigg ut.
Nu ska jag snart börja planera in hans dop som kommer vara i slutet av augusti.