Hur kom jag fram till namnet.

Hugo, William, Adrian ?! Amandus va Amadeus? nej Amandus.
 
Under hela graviditeten så hade vi namn förslagen Hugo, William och Adrian.
Men inget av dom namnen blev han att heta. För det är namn som var väldigt populära under 2017 så tyckte att det blev tråkigt att döpa han till något som så många heter. Och i en dröm någon vecka innan han föddes, drömde jag att vi valde namnet Amandus. Men viftade bort det namnet efter som det inte var något vi pratat om tidigare.
Men ju närmare det blev dags ju oftare tänkte jag på namnet. Berätta det för min sambo som inte alls tyckte om det. Tills dagen efter Amandus födde då min sambo sa va var det för namn du sa att du ville att han skulle heta. Och jag sa Amandus. Han hade trott hela tiden att jag sagt Amadeus. Men det är ett namn som varken jag eller han tycker om. Men han höll med mig om att han såg ut som en Amandus och att det passade honom väldigt bra. Så då blev det de namnet. Namnet på Latin betyder "Den som är värd att älska" Så det passar han perfekt.
 
Men varje gång vi säger vad han heter så säger folk jaha inte Amadeus då? å har varje gång lust att svara ja Lars ja.. Nej vi sa Amandus.