.


Äntligen kom den där vintern folk har klagat efter. Bara det att man själv snöar bort.
Fast folk klagar oavsett, nu är det för mycket snö, annars är det tok för lite. För då ska man minsann veta hur det såg ut på vintrarna för 35 år sedan för då var det tydligen vargavinter varje år. Det ska med klagas på att det blir halt. Det sandas för lite eller för mycket, för man kan ju inte dra barnen i pulka om man sandar hela trottoaren. Dom som plogar gör inget bra jobb, dom ska vara exakt på samma ställe samtidigt kl 4 innan alla börja jobba, men helst senare för vissa försöker fortfarande sova men ska ändå vara plogat för dom som ska jobba. Får inte heller lämna snö kvar och absolut inte upp till någons uppfart. Sen sj som alltid helt plötsligt bara oj kom det snö, nu i januari märkligt?!
 
Med allt detta med glimten i ögat så är inte min hund nöjd heller. Han älskar egentligen snön, men han tycker också det blivit lite för mycket då han inte riktigt syns längre där det inte är plogat.
Så på gården hemma kan han inte längre hoppa runt utan han försvinner i all pudersnö och blir alldeles förvånad över att det helt plötsligt är så mycket snö.
 
Själv tycker jag om snön, så länge den går ligga kvar.
Bjuder på två mobilbilder från promenaden imorse. Snöa inte bort nu folket och gnäll inte förlite på snön ! 


 
#1 - Josefine

Nämen åh så söt vovve :D

#2 - sophie

fina bilder :)