Seriös va nej ?!

Nu Sandra ska vi vara seriösa så vi kan få några nya biler.. min hjärna "visst" tappar fokusen 2 bilder senare och blir oseriösa miner. De där med att vara seriös är inte min starka sida. Vet inte om det är för att jag inte är så bekväm bakom kameran som jag framstår att vara. Eller om jag bara inte kan vara seriös..Så kan det vara

Vissa dagar tar jag det bara lugnt. Är så himla trött ibland. Så då gör jag inte mycket alls. 
Har en bok om min graviditet som jag fyller i vecka för vecka. Om hur det går med allt. 
Och varje gång inser jag att jag har en extremt tråkig graviditet , inge illamående craving eller liknande. 
Har inte ens ett dåligt humör.  (som egentligen är en bra sak men tråkigt när man fyller i boken)Så
Och man hör alla historier om att personer haft cravings på alla möjliga konstiga saker allt från is till palsternackor. Och här sitter jag och är inte ens sugen på en glass jävel. 
 

Hus och inredning.


Tyckte absolut inte om rummet som skulle vara vårat sovrum. Tapeterna känns som något man skulle ha som fondvägg i ett vardagsrum. Dock var tapeterna på alla väggar. Fula billiga platta lister, finns inte ens lister i taket. Och fult låtsas trägolv som dom för den delen lagt helt fel.
 
Så blev att riva bort golvet. Där vi insåg att vi hade ett fint trägolv under. Tapetserade om och valde en tapet som är från kollektionen Kalk. Köpte finare lister osv..


Har en hel del kvar att fixa med inredningen , ska köpa andra kuddar, dubbeltäcke annan lampa och lite annat. Men så här ser det ut så länge. 

 

Camo


Känns super att hitta kläder och skor billigt. Som man faktiskt fastnar för och vill ha. Nu när man inte har mycket kläder som passar alls. Så känns inte helt fel att beställa i andra storlekar mot vad man annars har. Har inte köpt nå kläder alls innan för det känns så meningslöst då jag snart inte kommer kunna ha det, då jag går tbx till min vanliga kropp. Och hittar aldrig nå snygga mamma kläder då det är extremt barnsliga eller ser ut som 50+ kläder. 
 

Frågor

Tänkte svara på lite frågor jag har fått angående min graviditet.
 
Kön: Pojke.
Bf: 15 maj.
Vilken vecka är du i? Jag är i vecka 30.
 
Är graviditeten så som du hade tänkt dig?
Nej, trodde den skulle vara mycket värre. Hade förberett mig på det värsta. Att jag skulle ha ett för jävligt humör. Må väldigt illa. Vara sugen på allt mellan himmel och jord. Men nej så blev det inte. Inte fått nå cravings på något. Inget annorlunda humör eller illa mående. Så rätt tråkig graviditet. Men så klart skönt.
 
Är det något speciellt du saknar att äta?
Inte speciellt. Mer skönt att slippa fundera på om man kan äta saker eller inte.
Men ser fram emot salami (inte samma sak när det är fryst)
Och energi dricka.
 
Svårt att sluta röka och snusa?
Snusa sluta jag med ett halvår innan jag blev gravid. Rökningen har jag försökt av och till innan. Så när jag väl fick reda på att jag var gravid så var det inte så svårt att sluta.
Har inte känt något sug alls förrns när jag hamnade i vecka 28. Började jag känna mig röksugen till och från.
 
Finns det något du tycker är jobbigt nu när du blivit gravid?
Ja, självklart. Inte alls van med dessa extra kilon eller att jag inte kan ha på mig vad som helst. För att ingenting passar. Har inte heller någon koll på min kropp då jag går emot mycket med magen.
Att jag inte kan göra allt länge eller att min kondition helt plötsligt suger.
 
Har ni några namnförslag?
Just nu har vi Hugo, William och Adrian. Men känns lättare att bestämma när man väl får se honom.